Încă două săptămâni de carantină: Restricţiile, prelungite pentru 14 zile în comuna Iveşti din judeţul Galaţi

  • Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei a emis ordinul de prelungire a carantinei zonale din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, la solicitarea CJSU.
  • Astfel, carantina este prelungită începând de marţi pentru o perioadă de 14 zile.
974 afișări
Imaginea articolului Încă două săptămâni de carantină: Restricţiile, prelungite pentru 14 zile în comuna Iveşti din judeţul Galaţi

„Începând cu data de 27.10.2020 ora 05.00, pentru o perioadă de 14 zile se prelungeşte măsura de carantinare zonală a comunităţii cuprinsă între străzile Vasile Alecsandri, Victor Ioan Popa şi str. Pădurii aferente DJ 254 (str. Blăjerii de Sus) din comuna Iveşti, judeţul Galaţi”, a anunţat Prefectura Galaţi.

Autorităţile au stabilit rute ocolitoare pentru zona carantinată, astfel: D.J. 255 Izvoarele - Slobozia Conachi – Pechea - ieşire D.J. 251 - Costache Negri – Cudalbi – ieşire D.J. 254 - Griviţa, D.J. 253 Umbrăreşti intersecţie cu D.J. 254 B – Griviţa.

În zona carantinată este obligatorie purtarea măştii de protecţie în toate spaţiile publice, atât cele interioare, cât şi cele exterioare, iar intrarea-ieşirea persoanelor şi vehiculelor în/din localitatea carantinată se va efectua doar prin filtrele instituite de forţele de ordine.

De asemenea, se interzice deplasarea persoanelor aflate în izolare / carantină în afara domiciliului, reşedinţei, ori adresei declarate pentru izolare/carantină în comuna Iveşti, dar şi circulaţia persoanelor şi a vehiculelor în intervalul orar 22.00 - 06.00, excepţie fac bolnavii cronici aflaţi în evidenţele unităţilor sanitare, femeile gravide, urgenţele medicale.

Potrivit Prefecturii, este permisă deplasarea pentru aprovizionare cu marfă a operatorilor economici de pe raza comunei carantinate în intervalul orar 06.00 - 22.00 pe baza unor documente justificative şi este interzisă intrarea în zona carantinată a operatorilor economici ce desfăşoară activităţi de curierat şi care livrează/preiau comenzi la/de la cetăţenii unităţii administrative-teritorială carantinate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici