Încă un parlamentar condamnat, decizia este definitivă. El ar fi cerut bani pentru blocarea unui control ANAF

Senatorul Marius Isăilă a fost condamnat, joi, la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru trafic de influenţă şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia luată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind definitivă.

3168 afișări
Imaginea articolului Încă un parlamentar condamnat, decizia este definitivă. El ar fi cerut bani pentru blocarea unui control ANAF

Senatorul Marius Isăilă a fost condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare. Decizia este definitivă (Imagine: Liviu Adăscăliţei/ Mediafax Foto)

Decizia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

În luna aprilie a acestui an, parlamentar a fost condamnat, în primă instanţă, la patru ani de închisoare.

În iulie 2015, senatorul Marius Isăilă a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de către procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă, după ce acesta, printre altele, ar fi cerut bani în schimbul intervenţiei pentru blocarea unui control ANAF şi pentru atribuirea de contracte pe bani publici.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) precizau că Isăilă a fost deferit justiţiei pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă (două în formă continuată şi una în formă simplă) şi una de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici