Incediu puternic la garajul firmei de salubritate care aparţine Primăriei Iaşi

Un incediu puternic a izbucnit, duminică seara, în garajul firmei de salubritate care aparţine Primăriei Iaşi. Flăcările au cuprins trei maşini, dintre care două de curăţat şi una de transport gunoi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

93 afișări
Imaginea articolului Incediu puternic la garajul firmei de salubritate care aparţine Primăriei Iaşi

Incediu puternic la garajul firmei de salubritate care aparţine Primăriei Iaşi

Pomperii ieşeni intervin, duminică seară, cu patru autospeciale în zona Doi Băieţi din Iaşi, la garajul firmei de salubritate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, iniţial la intervenţie au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor.

Flăcările au cuprins trei maşini, dintre care două de curăţat şi una de transport gunoi.

La scurt timp, a fost suplimentat numărul forţelor cu încă două autospeciale cu apă şi spumă.

Garajul în care se află maşinile aparţine Salubris, firmă din cadrul Primăriei Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici