Incendiu ATI Piatra Neamţ: Pacienţii vor fi transferaţi la Spitalul mobil de la Leţcani

Pacienţii de la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ sunt transferaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judeţe.

1003 afișări

Opt pacienţii de la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ sunt transferaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Leţcani din judeţul Iaşi.

„Sunt pacienţi COVID care vor fi preluaţi în zona Leţcani unde mai deschidem un salon de şase paturi. După ce am socotit cu cei care organizează, vom putea să absorbim toţi pacienţii cu probleme de la Neamţ. Sunt şase locuri şi alte două s-au eliberat. Trebuie să rezolvăm problema cu personalul medical”, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi.

Medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit multiple arsuri şi este transferat la Spitalul Judeţean din Iaşi. În total, 13 autospeciale din judeţele Iaşi, Neam, Bacău şi Suceava sunt mobilizate în această misiune.

CITEŞTE AICI NEWS ALERT Incendiu la Terapia Intensivă a Spitalului din Piatra Neamţ. UPDATE: 10 persoane decedate. 7 în stare critica, printre care şi medicul de gardă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici