Incendiu de vegetaţie uscată în Dâmboviţa (Video)

Peste 70 de pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au acţionat, luni, timp de trei ore pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, produs într-o pădure din Hulubeşti, în apropiere de DJ 702 A, pompierii fiind ajutaţi şi de 30 de localnici şi de pompieri voluntari.

121 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie uscată în Dâmboviţa (Video)

Incendiu de vegetaţie uscată în Dâmboviţa

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maior Ţelea Eduard, în incendiu au ars peste zece hectare de vegetaţie uscată, fără a fi afectat coronamentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În incendiu a ars stufăriş, litieră, vegetaţie uscată, dar, din fericire, nu s-a extins la coronament. O parte din această pădure este pădure privată, iar o parte aparţine Ocolului Silvic. Am întâmpinat dificultăţi pentru că drumul era accidentat, iar pompierii au acţionat cu bătătoare şi vermorele", a declarat maiorul Ţelea Eduard.

La incendiu, s-au deplasat patru autospeciale aparţinând Detaşamentelor Găeşti şi Târgovişte, care au fost alimentate permanent cu apă adusă de camioane.

După trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă incendiul.

Video Sitirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici