Incendiu în comuna Sadova, la un atelier auto

  • Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier auto, din comuna Sadova.
360 afișări
Imaginea articolului Incendiu în comuna Sadova, la un atelier auto

Incendiu în comuna Sadova, la un atelier auto

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat interiorul atelierului şi o magazie din lemn, corp comun, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 3:30.

Au ars interiorul halei pe 200 mp, aproximativ 100 mp din pereţii tip "sandwich", magazia din lemn pe 80 mp, patru autoturisme aflate în interiorul atelierului, instalaţia electrică şi materiale de vopsitorie. S-au degradat învelitoarea din tablă a atelierului pe 200 mp, scule mecanice, un compresor şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un cablu electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o casă de locuit şi anexe gospodăreşti, cu bunurile aferente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici