Incendiu în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu, fără să fie înregistrate persoane rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

268 afișări
Imaginea articolului Incendiu în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu

Incendiu în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Incendiul izbucnit, vineri seară, în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu a fost stins după o intervenţie a pompierilor care a durat aproximativ o jumătate de oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, 12 persoane, cinci lăuze, o gravidă şi şase angajaţi ai Spitalului Judeţean, se aflau în secţia de ginecologie a unităţii medicale în momentul izbucnirii incendiului, acestea reuşind să părăsească zona înainte de sosirea pompierilor.

"La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă şi una de descarcerare, precum şi un echipaj SMURD, iar după aproape 30 de minute s-a reuşit stingerea incendiului care se manifestă cu mai mult fum. Noi nu am evacuat oamenii din spital, dar înainte de venirea a pompierilor, s-au autoevacuat din zonă, pentru orice eventualitate cinci lehuze, o gravidă şi cinci angajaţi ai secţiei de ginecologie. Toţi sunt bine, nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum sau care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Mădălina Botoroagă.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a preveni reizbucnirea focului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit focul şi cauzele acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici