Incendiu într-o hală cu animale. 100 de miei au murit asfixiaţi

Peste 100 de miei au murit din cauza fumului, sâmbătă, în timpul incendiului care a cuprins o hală din localitatea Livezile, judeţul Bistriţa Năsăud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

121 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o hală cu animale. 100 de miei au murit asfixiaţi

Incendiu într-o hală cu animale. 100 de miei au murit asfixiaţi

Potrivit ISU Bistriţa Năsăud, în timpul incendiului care a cuprins o hală în care se aflau miei, din localitatea Livezile, au fost salvate aproximativ 120 de animale, însă au murit din cauza intoxicării cu fum aproximativ 113.

Clădirea nu a fost afectată datorită faptului că era construită pe structură metalică, dar au ars în interior plante furajere şi scânduri.

Incendiul a izbucnit, sâmbătă, la un utilaj agricol aflat în curtea unei ferme care se ocupă cu exportul de miei, după care s-a extins la o hală în care se aflau peste 200 de animale.

„În hală se aflau miei, au fost evacuaţi, dar nu în totalitate”, au declarat reprezentanţii ISU Bistriţa Năsăud.

Pentru stingerea incendiului pompierii militari au intervenit cu şase autospeciale şi au fost ajutaţi de pompierii voluntari din localitatea Livezile.

Taguri:
incendiu,
fermă,
miei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici