Incendiu într-o hală de mase plastice din Craiova. Fumul dens acoperă DN 6

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, joi, pe DN 6 - E79, între Craiova şi Filiaşi, din cauza fumului dens provenit de la un incendiu izbucnit într-o hală de materiale plastice.

353 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o hală de mase plastice din Craiova. Fumul dens acoperă DN 6

Imagine arhivă

Potrivit ISU Dolj, incendiul se manifestă la ieşirea din Craiova spre Filiaşi, la o hală de mase plastice.

„Întrucât fumul dens a acoperit carosabilul, DN 6- E 79, conducătorii auto care tranziteaza zona sunt rugaţi să reducă viteza de deplasare şi să circule cu atenţie. Poliţiştii rutieri sunt în zona incendiului pentru prevenirea evenimentelor rutiere”, anunţă ISU Dolj.

Pompierii intervin cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la hala din apropiera drumului E 70, din comuna Işalniţa.

Se pare că este vorba de cauciucuri.

Până în acest monent nu sunt victime, iar pompierii lucreză pentru stingerea incendiului care a cuprins hala.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
fum,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici