Incendiu într-un bloc din Târnăveni, judeţul Mureş: 27 de persoane evacuate

Au fost evacuate 27 de persoane, în timpul nopţii de miercuri spre joi, din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament de bloc din Târnăveni, judeţul Mureş.

184 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Târnăveni, judeţul Mureş: 27 de persoane evacuate

Incendiu într-un bloc din Târnăveni, judeţul Mureş: 27 de persoane evacuate

Două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD B2 au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Târnăveni, în urma producerii unui incendiu.

Focul s-a manifestat generalizat într-un apartament situat la etajul 2 dintr-un bloc cu 4 etaje de pe strada 1 Decembrie 1918.

Potrivit ISU Mureş, incendiul s-a manifestat violent, cu degajări mari de fum.

„În interiorul apartamentului nu era prezentă nici o persoană la momentul izbucnirii incendiului. Din întregul imobil au fost evacuaţi preventiv 27 de locatari”, a spus Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al ISU Mureş.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici