Incendiu izbucnit în timpul montării unui contor de gaze în Suceava. O autoutilitară a luat foc

O autoutilitară a luat foc şi a ars aproape în întregime, marţi, în timpul unui incendiu izbucnit de la dispozitivul de sudură folosit de o echipă a unei firme care monta un contor de gaze naturale la o locuinţă din comuna suceveană Şcheia.

994 afișări
Imaginea articolului Incendiu izbucnit în timpul montării unui contor de gaze în Suceava. O autoutilitară a luat foc

Suceava: Incendiu izbucnit în timpul montării unui contor de gaze; o autoutilitară a luat foc (Imagine: Florin Buliga / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, o echipă a unei firme executa, marţi, lucrări de instalare şi punere în funcţiune a unui contor de gaze naturale, la o locuinţă particulară din satul Sf. Ilie, al comunei Şcheia, iar din cauza deteriorării unui dispozitiv de sudură acetilenică s-au aprins gazele, focul propagându-se la autoutilitara aflată în curte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În aceste condiţii, potrivit pompierilor, a fost pusă în pericol şi locuinţa, existând, totdată, riscul producerii unei explozii, din cauza tuburilor de oxigen şi acetilenă aflate în preajmă.

Incendiul a fost lichidat după o intervenţie de aproximativ o oră a pompierilor militari suceveni, iar autovehiculul a ars în proporţie de 90 la sută.

De asemenea, s-au degradat o fereastră termopan de la casa de locuit, o butelie de acetilenă şi una de oxigen.

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor militari a fost salvată locuinţa şi a fost îndepărtat pericolul de explozie, a mai precizat Alin Găleată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici