Incendiu la Casa de Pensii Buzău. Zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de pompieri, activitatea instituiţiei este întreruptă

Incendiul izbucnit în vestiarul Casei Judeţene de Pensii Buzău, unde erau depozitate materiale pentru curăţenie, a fost stins de pompieri, însă activitatea instituţiei este întreruptă, luându-se măsuri pentru evacuarea fumului dens din birouri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

541 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Casa de Pensii Buzău. Zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de pompieri, activitatea instituiţiei este întreruptă

Incendiu la Casa de Pensii Buzău. Zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de pompieri (Imagine: Mediafax Foto / Gabriel Petrescu)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, flăcările au fost lichidate de pompieri, iar în prezent se iau măsuri pentru evacuarea fumului dens din birouri ale instituţiei.

Activitatea Casei de Pensii Buzău este întreruptă.

Cauzele incendiului vor fi stabilite ulterior, în camera în care a izbucnit focul fiind găsit un calorifer electric.

Potrivit reprezentanţilor Casei de Pensii Buzău, documentele instituţiei sau ale asiguraţilor nu au afectate de incendiu.

"Incendiul a izbucit într-o cămăruţă care nu era deservită de personal. S-a luat măsura evacuării personalului şi a asiguraţilor, astfel că nu avem victime şi nici pagube în documente. Focul a fost stins cu repeziciune, cauza urmând să fie stabilită de către pompieri. Încercăm să reluăm activitatea, dar după degajarea fumului", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei de Pnesii Buzău, Ionuţ Constantin.

Incendiul a izbucnit, miercuri, în vestiarul Casei Judeţene de Pensii Buzău, unde erau depozitate materiale pentru curăţenie, iar aproximativ 80 de persoane aflate în clădire au fost evacuate.

La faţa locului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD.

Zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în vestiarul Casei Judeţene de Pensii Buzău, unde sunt depozitate materiale pentru curăţenie, iar zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de către pompieri, care intervin pentru stingerea flăcărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, incendiul a izbucnit în vestiarul clădirii, unde sunt depozitate materiale pentru curăţenie.

Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate din sediul Casei Judeţene de Pensii Buzău, fiind vorba despre angajaţi, dar şi despre persoane aflate în clădire cu diverse treburi.

La faţa locului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea incendiului, în sediul instituţiei fumul fiind dens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici