Incendiu la Dacia Mioveni, la o hală de depozitare a echipamentelor pentru testare

Un incendiu a izbucnit, duminică, la o hală de depozitare a echipamentelor şi materialelor pentru testare a Uzinei Dacia de la Mioveni, flăcările fiind stinse după aproximativ o jumătate de oră de către pompieri.

691 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Dacia Mioveni, la o hală de depozitare a echipamentelor pentru testare

Incendiu la Dacia Mioveni, la o hală de depozitare a echipamentelor pentru testare (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, incendiul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale ale Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al unităţii şi două autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

"Spre locul incendiului au plecat cinci autospeciale de la Detaşamentul Mioveni, iar în acest moment incendiul a fost lichidat, nu mai sunt flăcări, dar este mult fum şi pompierii acţionează în continuare pentru îndepărtarea ultimelor focare de foc", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, locotenentul Mădălina Epure.

Din primele date rezultă că incendiul a izbucnit la o hală de depozitare a echipamentelor şi materialelor pentru testare, iar în urma acestuia au fost avariate parţial două autoturisme utilizate la teste şi au ars cablaje, cauciucuri şi deşeuri de plastic.

Incendiul a fost stins după aproximativ o jumătate de oră, urmând să fie stabilite cauzele incendiului şi valoarea pagubelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici