UPDATE. Incendiu la Judecătoria Cornetu/Incendiul a fost lichidat

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni într-un imobil care adăposteşte Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, judeţul Ilfov.

748 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Incendiu la Judecătoria Cornetu/Incendiul a fost lichidat

Incendiu la Judecătoria Cornetu

UPDATE ISU Bucureşti-Ilfov:

„În jurul orei 11.54, incendiul a fost lichidat”, au transmis pompierii.

UPDATE: 

La ora 7.00, ISU a anunţat că dispozitivul de la faţa locului a fost redimensionat. Astfel, au rămas la locul incendiului 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu.

Incendiul s-a manifestat la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1500 de metri pătraţi.

La faţa locului au intervenit 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Nu au fost înregistrate victime.

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că, în jurul orei 5.00, incendiul a fost localizat, iar pompierii intervin pentru decopertare şi lichidare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici