Incendiu la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Elevii au fost evacuaţi

Elevii de la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi au fost evacuaţi, miercuri dimineaţă, din cauza unui incendiu care a izbucnit în subsolul unităţii, mai mulţi elevi necesitând îngrijiri medicale.

724 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Elevii au fost evacuaţi

Incendiu la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Elevii au fost evacuaţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Sabina Manea, incendiul a izbucnit în jurul orei 10.00, la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din municipiu, într-una dintre încăperile din subsolul unităţii şcolare.

Ea a precizat că toţi elevii liceului au fost evacuaţi, nicio persoană nefiind rănită.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de pompieri şi patru echipaje SMURD.

Mai mulţi elevi au necesitat îngrijiri medicale după ce au fost intoxicaţi cu fum sau din cauza unor atacuri de panică, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Incendiul a fost stins după aproximativ o jumătate de oră.

În acest caz a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili cauzele incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici