Incendiu la o fabrică din Glina, judeţul Ilfov/ Focul a fost stins

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţa, la o fabrică de conserve din localitatea Glina, judeţul Ilfov, nefiind înregistrate victime. Incendiul a fost localizat, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

545 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică din Glina, judeţul Ilfov/ Focul a fost stins

Incendiu la o fabrică din Glina, judeţul Ilfov

Update 11.50 Incendiul a fost stins de pompieri.

Ştire 10.34 Focul se manifestă în interiorul unui depozit şi la nivelul acoperişului fabricii, suprafaţa afectată fiind de 300-400 mp. În interior sunt cartoane, material lemnos şi alimente depozitate în respectivul spaţiu unde a izbucnit incendiul.

La faţa locului intervin zece autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la momentul transmiterii ştirii nu au fost înregistrate victime, transmite ISU.

Pompierii anunţă că nu sunt posibilităţi de propagare a incendiului şi că focul a fost localizat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici