Incendiu la o pensiune din Moieciu. O persoană a suferit un atac de panică - FOTO

Un incendiu puternic a avut loc în timpul nopţii de joi spre vineri, la o pensiune din localitatea Moieciu de Sus, în urma căruia au ars sute de metri pătraţi din acoperiş şi mansardă. O persoană a suferit atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1548 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o pensiune din Moieciu. O persoană a suferit un atac de panică - FOTO

Incendiu la o pensiune din Moieciu. O persoană a suferit un atac de panică - FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, vineri dimineaţa, că incendiul din Moieciu de Sus a izbucnit la o pensiune.

„E vorba de un incendiu care a izbucnit la o pensiune în Moieciu de Sus. A ars acoperişul şi mansarda pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, respectiv acoperişul restaurantului pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi”, a spus Sfreja.

Potrivit acestuia, intervenţia a fost una dificilă, din cauza lipsei sursei de apă, dar şi din cauza temperaturii extrem de scăzute din zonă.

O persoană a suferit atac de panică.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici