VIDEO  Incendiu la rafinăria Lukoil de la Ploieşti. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, din cauza fumului dens

  • Pomperii din Prahova intervin marţi pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o rafinărie.
  • Din care fumului dens, autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţie.
418 afișări
Imaginea articolului Incendiu la rafinăria Lukoil de la Ploieşti. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, din cauza fumului dens

Incendiu la rafinăria Lukoil de la Ploieşti. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, din cauza fumului dens

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Potrivit pompierilor, ard reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorină, cocs).

Nu au fost raportate victime.

Intervin la faţa locului 4 autospeciale de stingere ale operatorului privat şi 3 maşini de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 autospecială cu autoscară şi o ambulanţă SMURD, de la ISU Prahova.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei din zona afecatată de incendiu, ISU Prahova a transmis un mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici