Incendiu la Spitalul de Copii din Timişoara

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la Spitalul de Copii din Timişoara. 25 de copii au fost evacuaţi.

342 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul de Copii din Timişoara

Incendiu la Spitalul de Copii din Timişoara

Pompierii au fost alertaţi la ora 21.17 despre degajări de fum de la Spitalul de Copii din Timişoara şi au trimis mai multe fprţe acolo.

Au fost evacuaţi 25 de copii, 14 medici şi asistente şi câţiva aparţinători. Toţi au fost mutaţi în clădirea principală a spitalului.

Degajările de fum au venit, conform ISU Timiş, din sala de oxigen a spitalului.

Nu sunt victime, iar incendiul a fost stins.

În toamna anului trecut, o zonă a Spitalului de Copii de la Timişoara a fost umplută de fum după un incendiu la o staţie de tratare a aerului. Peste 40 de copii au fost evacuaţi atunci.

„Astăzi, la ora 21:12 am fost anunţaţi prin apel 112 despre degajări de fum la Spitalul Clinic pentru copii Louis Ţurcanu Timişoara. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofiţer şi 45 subofiţeri cu şase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru şi salvare de la înălţime, două autospeciale de primă intervenţie si comandă, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe SAJ”, a informat, miercuri seara, ISU Timiş.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen.
 
Nu s-au înregistrat victime. 14 adulţi (personal medical) şi 20 de aparţinători împreună cu 24 de copii au fost evacuaţi, mutaţi în clădirea principală a spitalului.
 
S-a acţionat pentru ventilarea încăperii.
 
Din primele informaţii, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unui simering (garnitură defectă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici