Incendiu la Spitalul Municipal Timişoara. Au intevenit 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri

Pompierii din Timiş au intervenit vineri după ce pe un hol al Spitalului Municipal din Timişoara a fost simţit miros de fum.

7896 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul Municipal Timişoara. Au intevenit 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri

Incendiu la Spitalul Municipal Timişoara. Au intevenit 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri

Potrivit ISU Timiş, pompierii au intervenit în urma unui apel la 112 prin care era semnalată prezenţa unui miros de fum pe holul de la C.T. din Spitalul Municipal Timisoara.

La locul evenimentului au intevenit 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri.

„În urma recunoaşterii efectuate la faţa locului, s-a simţit prezenta unui miros uşor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coş de gunoi dintr-un grup sanitar”, au transmis pompierii.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Pompierii fac cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există şi alte focare şi pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici