Incendiu la un azil de bătrâni în care se aflau 60 de persoane

Un incendiu s-a produs, duminică, la un azil de bătrâni din comuna Ciacova, judeţul Timiş, cele 60 de persoane aflate în incintă nefiind afectate de acest incident, pompierii care au intervenit la faţa locului reuşind să stingă flăcările.

1805 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un azil de bătrâni în care se aflau 60 de persoane

Incendiu la un azil de bătrâni în care se aflau 60 de persoane

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, pompierii au intervenit la un incendiu care a izbucnit la azilul catolic de bătrâni din comuna Ciacova, în care, la producerea incidentului, se aflau 60 de bătrâni, dintre care cinci netransportabili, care însă nu au fost afectaţi.

La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, echipa locală SVSU, un echipaj de poliţie, 14 subofiţeri şi doi ofiţeri.

Pompierii au constatat că ardea camera tehnică în care se afla centrala termică şi o încăpere alăturată, în care se aflau depozitaţi baloţi de paie, aceştia fiind folosiţi la alimentarea centralei termice, reuşind să lichideze incendiul.

Potrivit sursei citate, azilul mai dispune şi de o centrală termică pe cărbuni, care va asigura încălzirea clădirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici