Video Incendiu la un depozit de încălţăminte din Jilava, un pompier a murit în timpul intervenţiei - VIDEO, GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţa, la o fabrică de încălţăminte din Jilava, judeţul Ilfov, reprezentanţii ISU anunţând că flăcările au cuprins o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, intervenindu-se cu 13 autospeciale de stingere şi patru cu scări.

5178 afișări

MAI: Pompierul care a decedat în misiune, avansat post-mortem

"Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, plutonierului major Răzvan Dumitru Luchian, decedat astăzi în misiune, i s-a acordat post-mortem gradul de sublocotenent. Sublocotenent p.m. Răzvan Dumitru Luchian, avea 34 de ani şi a fost pompier salvator la Detaşamentul Buftea, Garda Măgurele. Acesta a încetat din viaţă în această dimineaţă, în timpul intervenţiei pentru stingerea unui puternic incendiu la o fabrică din localitatea Jilava. Decesul a fost declarat la ora 11 şi 15 minute. Ministrul Afacerilor Interne şi întreg personalul MAI îşi exprimă regretul profund pentru decesul tânărului pompier şi transmite condoleanţe familiei şi camarazilor săi pentru greaua pierdere suferită", transmite MAI printr-un comunicat de presă.

 

Pompierii au reuşit să scoată de sub placa de beton trupul neînsufleţit al colegului lor care a murit în misiune, luni dimineaţa, la Jilava, după ce în timpul intervenţiei a fost surprins de un perete care s-a prăbuşit, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Oficialii ISU precizează că incediul s-a restrâns în urma intervenţiei pompierilor, acţiunea nefiind însă finalizată. Aceştia susţin că s-au înregistrat mai multe explozii de mici proporţii în incinta depozitului, existând materiale explozive.

UPDATE 09:50 - Un pompier a murit în timp ce intervenea pentru stingerea incendiului de la depozitul din Jilava

Un pompier a murit în misiune, în timp ce intervenea alături de colegii lui pentru stingerea incendiului de la depozitul de încălţăminte din Jilava, după ce a căzut între hala fabricii şi câteva containere, anunţă oficiali ISU.

În timpul intervenţiei, un pompier a căzut între hala fabricii şi câteva containere, după prăbuşirea unui perete, care l-a surprins pe pompier în exteriorul halei, anunţă oficiali ISU. În urma accidentului, angajatul ISU a decedat.

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţa, la o fabrică de încălţăminte din Jilava, judeţul Ilfov, reprezentanţii ISU anunţând că flăcările au cuprins o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, intervenindu-se cu 13 autospeciale de stingere şi patru cu scări.

În timpul intervenţiei, un pompier a căzut între hala fabricii şi câteva containere, în acest moment încercându-se extragerea acestuia. Cauza incidentului este prăbuşirea unui perete, care l-a surprins pe pompier în exteriorul halei.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă susţin că nu au fost identificate victime civile şi că nu există clădiri învecinate la care s-ar putea propaga focul.

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, cu 13 autospeciale de stingere şi patru autospeciale cu scară, pentru a stinge incendiul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici