INCENDIU la un depozit de nitroglicerină solidă din Dâmboviţa. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 45 de pompieri şi 10 autospeciale

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de materiale industriale, cel mai probabil de nitroglicerină solidă din judeţul Dâmboviţa. Până acum nu s-au anunţat victime.

2432 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un depozit de nitroglicerină solidă din Dâmboviţa. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 45 de pompieri şi 10 autospeciale

INCENDIU la un depozit de nitroglicerină solidă din Dâmboviţa

UPDATE: Incendiul izbucnit, sâmbătă, la un depozit de substanţe chimice din judeţul Dâmboviţa a fost stins. Localnicii au fost alertaţi de sistemul Ro-Alert să se protejeze.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 45 de pompieri şi 10 autospeciale, 2 ambulanţe SMURD şi o autoscară.

Incendiul a fost observat de paznic.

Populaţia a fost alertată prin Ro-Alert, fiind transmis mesaj pentru ca localnicii să îşi poată lua măsuri de autoprotectie şi adăpostire.

„Iniţial a fost anunţată existenţa în depozit a nitroglicerinei, dar informaţia nu a fost reală, în depozit fiind depozitate răşini epoxidice şi poliuretanice, substanţe inflamabile lichide. În alt spaţiu, separat de spaţiul incendiat, se afla depozitată nitroceluloză, dar nu a fost pericol de afectare a acesteia, incendiul fiind localizat rapid la limitele interioare ale depozitului”, arată ISU Dâmboviţa.

Au ars materiale şi substanţe combustibile din hală pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi.

Taguri:
depozit,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici