Incendiu la un mall din Capitală. Explicaţia centrului comercial după ce mai multe persoane au fost evacuate

Un incendiu s-a produs, marţi dimineaţa, la un mall din Bucureşti, acesta manifestându-se la tubulatura exterioară a clădirii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Capitalei.

3614 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un mall din Capitală. Explicaţia centrului comercial după ce mai multe persoane au fost evacuate

Incendiu la un mall din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate

„Incendiul s-a produs în exteriorul clădirii, la tubulatura care se află în exteriorul mall-ului. Puţin fum a pătruns şi în centrul comercial”, a spus sursa citată.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii serviciului ISU Bucureşti au găsit mai multe persoane evacuate, care fuseseră scoase afară de serviciul de pompieri privat al mall-ului, a precizat sursa citată.

„În acest moment se acţionează pentru stingerea incendiului. Din cate ştim, nu există persoane rănite”, a adăugat sursa citată.
 

AFI Cotroceni, după incendiu: Procedura a fost respectată, pagubele materiale nu sunt însemnate

Incendiul de marţi dimineaţă, de la mall AFI Cotroceni, a fost unul de mici dimensiuni şi nu s-a manifestat cu flacără deschisă, informează reprezentanţii centrului comercial, adăugând că pagubele materiale nu sunt însemnate. Echipe specializate vor stabili cauza producerii incendiului.

”Marţi dimineaţă, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanşat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiş, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenţia promptă a agenţilor pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial. Menţionăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preţ de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenţie într-o astfel de situaţie a fost respectată”, transmite Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Potrivit sursei citate, „pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate”, iar activitatea se desfăşoară în mod normal la acest moment.

„Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, mai arată reprezentanţii centrului comercial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici