Incendiu la un service auto de lângă Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Un incendiu a pornit, vineri seară, într-o hală de 300 de metri pătraţi în care funcţiona un service auto, în comuna Brăneşti, de lângă Capitală. În urma deflagraţiei, o persoană a fost rănită, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

133 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un service auto de lângă Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Incendiu la un service auto de lângă Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

În urma incendiului, un bărbat prezintă arsuri la membrele superioare. De asemenea, două femei au suferit atacuri de panică.

În prezent, persoana rănită primeşte îngrijiri la faţa locului şi este posibil ca starea sa să nu necesite internare.

Conform sursei citate, incendiul a avut loc în satul Islaz, din comuna Brăneşti.

Hala în care a izbucnit deflagraţia este realizată pe structură metalică, iar, în acest moment, este prăbuşită în totalitate.

ISU precizează că în interiorul service-ului se aflau două maşini, care au ars în totalitate.

„Incendiul s-a extins într-o mică măsură la o anexă”, menţionează ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a fost localizat, iar la faţa locului acţionează opt autospeciale din localităţile Afumaţi şi Brăneşti şi detaşamentul Morarilor din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici