Incendiu la un spital de copii din Braşov

Copiii internaţi la ultimul etaj al Spitalului de Pediatrie din Braşov şi cadrele medicale au fost evacuaţi de urgenţă, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unui incendiu care a cuprins acoperişul clădirii.

2 afișări

Incendiul a fost determinat, cel mai probabil, de unele lucrări efectuate defectuos la hidroizolaţia acoperişului, în cursul zilei de marţi, potrivit sergentului major Alexandru Socaci, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

"Au fost făcute hidroizolaţii la acoperiş, iar din cauza efectului termic, în cursul nopţii, lemnul a mocnit şi s-a declanşat incendiul. Nu au existat victime şi incendiul a fost anihilat în decurs de aproximativ 40 de minute“, a adăugat Socaci.

Potrivit sursei citate, de la etajul cinci al clădirii au fost evacuaţi 15 copii şi şase cadre medicale care au fost transferaţi în saloane de la etajele inferioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici