Video Incendiu puternic în Bucureşti. Foc izbucnit la mansarda unui bloc de locuinţe din centrul Capitalei/ UPDATE: Un om a murit - FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, într-un bloc de locuinţe din centrul Bucureştiului, pompierii din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov constituind echipe de căutare – salvare în interior. UPDATE: O persoană a fost găsită decedată în incendiul izbucnit, sâmbătă, în blocul de locuinţe din centrul Bucureştiului, pompierii acţionând în continuare pentru stingerea flăcărilor şi căutarea altor posibile victime.

9456 afișări

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, incendiul a izbucnit la mansarda unui bloc de locuinţe, de pe bulevardul Kogălniceanu din centrul Capitalei şi se manifestă cu degăjari mari de fum şi flacară.

Pompierii au constituit echipe de căutare-salvare în interior.

Din exterior se acţionează cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie.

Pompierii acţionează pe două laturi ale clădirii cu trei autoscări.

O persoană a fost găsită decedată în incendiul izbucnit, sâmbătă, în blocul de locuinţe din centrul Bucureştiului, pompierii acţionând în continuare pentru stingerea flăcărilor şi căutarea altor posibile victime.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, echipele de căutare-salvare au găsit o persoană decedată în interiorul blocului de pe bulevardul Kogălniceanu, din centrul Capitalei, unde a izbucnit incendiul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani.

Două femei au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

La ora transmiterii ştirii, fumul nu mai are o intensitate ridicată, dar pompierii acţionează în continuare cu autoscările, prin intermediul cărora s-a reuşit limitarea propagării pe orizontală la acoperişul clădirilor învecinate.

La locul incendiului sunt prezente opt autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi Detaşamentul Special de Salvatori. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici