Incendiu puternic în Piaţa Crângaşi din Capitală / Oamenii au fost evacuaţi - FOTO, VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit luni, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Crângaşi din Capitală, faţada clădirii pieţei arzând cu flăcări mari, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

9151 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Piaţa Crângaşi din Capitală / Oamenii au fost evacuaţi - FOTO, VIDEO

Incendiu puternic în Piaţa Crângaşi din Capitală/ Oamenii sunt evacuaţi - LIVE VIDEO

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului pompierii acţionează cu 16 autospeciale de stingere, şase autoscări, două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost localizat, lucrându-se la stingerea focarelor din interiorul clădirii.

Potrivit sursei citate, toate persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate, nefiind nevoie de intervenţia medicilor SMURD.

Incendiul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, la clădirea pieţei Crângaşi, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate la momentul anunţului ardea faţada clădirii, la partea superioară, cu flacără violentă.

Brigada Rutieră a Capitalei informează că din cauza incendiului se circulă cu dificultate pe Şoseaua Virtuţii, în ambele sensuri, între Podul Grant şi Pasaj Lujerului, circulaţia fiind restricţionată pe strada Munţii Apuseni.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă şoferilor să evite deplasarea în zonă şi să aleagă rute alternative.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici