Incendiu puternic la o societate de prelucrarea lemnului din Cugir

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţă, la o fabrică de prelucrarea lemnului din oraşul Cugir, pagubele ridicându-se la aproximativ 300.000 de lei.

61 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o societate de prelucrarea lemnului din Cugir

Incendiu puternic la o societate de prelucrarea lemnului din Cugir

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Ovidiu Costea, a declarat, vineri, că incendiul s-a produs din cauza unor lucrări de sudură, scânteile ajungând la resturile rezultate din prelucrarea lemnului.

Focul s-a extins cu repeziciune deoarece în atelierul societăţii se găseau produse de mobilier şi cherestea.

Pentru stingerea incendiului au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Cugir, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia şi Detaşamentul de Pompieri Orăştie.

În incendiu au ars acoperişul, cherestea şi lemn din construcţie, produse finite (uşi şi scaune). De asemenea, s-au degradat şi instalaţia electrică a clădirii, motoare electrice, utilaje pentru prelucrarea lemnului, un tractor, un aparat de sudură trifazic, un gater şi alte utilaje de prelucrare a lemnului.

Valoarea bunurilor distruse de incendiu se ridică la aproximativ 300.000 lei, iar a bunurilor salvate şi protejate de către pompieri la 300.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici