Incendiu puternic la un hotel din Predeal

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, la un hotel de patru stele din staţiunea Predeal, focul distrugând acoperişul, mansarda şi câteva camere de la etajul al patrulea al imobilului, fără a exista victime.

63 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un hotel din Predeal

Incendiu puternic la un hotel de patru stele din Predeal (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul a izbucnit în jurul orei 21.10, la acoperişul Hotelului "Piemonte" din Predeal. Focul s-a extins cu repeziciune şi a cuprins tot acoperişul, precum şi mansarda hotelului care se afla în construcţie.

"La ora respectivă, în hotel se aflau turişti în două dintre camere şi câţiva muncitori care lucrau la mansardă. Aceştia au fost evacuaţi şi nu s-au înregistrat victime. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară de la detaşamentul ISU din Predeal, intervenţia durând aproximativ trei ore", a spus Sfreja.

Focul a distrus în totalitate acoperişul hotelului, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, precum şi patru camere de la mansardă şi trei camere de la etajul al patrulea.

Cauzele izbucnirii incendiului nu au fost încă stabilite, marţi dimineaţă fiind constituite echipe de poliţişti şi pompieri care au început o anchetă în acest sens, fiind luate în calcul două ipoteze: un scurtcircuit sau neglijenţa muncitorilor care lucrau la mansardă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici