FOTO | Incendiu puternic la un transformator electric din Timişoara: flăcările, stinse după aproape 4 ore

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un transformator electric aflat în apropierea unui complex comercial din Timişoara, după ce bazinul de ulei, de aproximativ 15.000 litri, a luat foc, flăcările fiind stinse după trei ore şi jumătate.

815 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incendiu puternic la un transformator electric din Timişoara: flăcările, stinse după aproape 4 ore

FOTO | Incendiu puternic la un transformator electric din Timişoara: flăcările, stinse după aproape 4 ore

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.00 la un transformator electric din staţia de transformare aflată în vecinătatea unui complex comercial din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, transformatorul are un bazin de ulei de aproximativ 15.000 de litri, care a luat foc, cel mai probabil, în urma unui scurt circuit electric.

“Timp de aproximativ zece minute, a fost decuplat curentul pentru aproximativ 30% din populaţia oraşului. Au fost afectaţi 23.295 de consumatori. La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, doi ofiţeri, 20 de subofiţeri şi o ambulanţă SMURD din cadrul celor două detaşamente de pompieri Timişoara”, transmite ISU Timiş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Intervenţia a durat aproximativ trei ore şi jumătate şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici