Incendiu uriaş într-o hală din Timişoara. A fost trimis mesaj de avertizare RO-ALERT

Un incendiu uriaş a izbucnit joi într-o hală din Timişoara. Autorităţile au trimis mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT.

998 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş într-o hală din Timişoara. A fost trimis mesaj de avertizare RO-ALERT

(VIDEO) Incendiu uriaş într-o hală din Timişoara. A fost trimis mesaj de avertizare RO-ALERT

Un incendiu uriaş a izbucnit joi într-o hală din Timişoara. Autorităţile au trimis mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT.

Flăcările au cuprins o hală de depozitare din municipiul Timişoara.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 1.600 metri pătraţi şi există riscul să se extindă.

La faţa locului, intervin pompierii cu 12 autospeciale de stingere, două autoscări şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, în sprijin au venit trei autospeciale de stingere de la ISU Arad şi trei echipe de voluntari.

Din cauza fumului gros autorităţile au transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Autorităţile anunţă că, până în prezent, staţiile de monitorizare a aerului nu au indicat nicio depăşire a parametrilor.

Se pare că în apropierea halei care arde este un depozit cu îngrăşăminte şi pesiticide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici