Incendiu violent în Alba Iulia. Ard cauciucuri şi deşeuri, autorităţile au emis mesaj de avertizare pentru populaţie

  • Un incendiu violent a cuprins, sâmbătă după-amiază, cauciucuri şi deşeuri aflate la ieşirea din oraşul Alba Iulia.
  • Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, în condiţiile în care focul se manifestă lângă gară şi şoseaua de centură.
  • Este şi pericol de explozie.
159 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent în Alba Iulia. Ard cauciucuri şi deşeuri, autorităţile au emis mesaj de avertizare pentru populaţie

UPDATE: Pompierii din Alba anunţă că incendiul a fost stins.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incendiul s-a produs pe strada Bucureşti din Alba Iulia, arzând cauciucuri şi deşeuri, conform ISU Alba.

„Din cauza faptului că incendiul se manifestă cu degajarii foarte mari de fum şi este în apropierea gării CFR şi a şoselei de centură, a fost remis mesaj RO-ALERT pe raza municipiului Alba Iulia”, a informat sursa citată.

Pompierii scot buteliile de oxigen şi acetilenă aflate lângă locul producerii incendiului, deoarece există pericol de explozie.

„Până la momentul de faţă au fost extrase aproximativ 70 de butelii aflate în proximitatea incendiului. În continuare forţele de intervenţie lucrează la lichidarea incendiului şi protecţia buteliilor. Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 mp”, a adăugat ISU Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici