Incendiul de la Inoteşti, Prahova. Al doilea pacient ars a fost acceptat la spitalul AKH Viena

Al doilea pacient care are arsuri grave pe o suprafaţă mare a corpului în urma incendiului de la firma de prelucrare a ţiţeiului, din judeţul Prahova, a fost acceptat, marţi, la Spitalul AKH Viena, informează Ministerul Sănătăţii.

490 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Inoteşti, Prahova. Al doilea pacient ars a fost acceptat la spitalul AKH Viena

Ministerul Sănătăţii a fost informat, cu privire la situaţia pacienţilor cu arsuri suferite în incendiul de luni, din localitatea Inoteşti, judeţul Prahova, că s-a obţinut acceptul spitalului AKH Viena pentru transferul celui de-al doilea pacient la această unitate.

Pentru celălalt pacient, Departamenul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (DSU - MAI) a obţinut accept de transfer la Spitalul Militar „Reine Astrid” din Belgia.

Transferul se va face imediat ce va fi posibil şi este realizat, conform legii, de către DSU - MAI.

Conform informaţiilor transmise, pacientul de 59 de ani are arsuri de grad IIA, IIB şi III pe 60% din suprafaţa corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri de gradul IIA, IIB şi III pe 70% din suprafaţa corporală. Ambii pacienţi au arsuri ale căilor aeriene superioare.

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme şi un autotren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici