Incendiul de la Matei Balş. A murit al 11-lea pacient

O pacientă în vârstă de 84 de ani care a fost transferată după incendiul de la „Matei Balş" a murit la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti, potrivit Ministerului Sănătăţii.

3010 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Matei Balş. A murit al 11-lea pacient

Ministerul Sănătăţii a fost informat, miercuri dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti.

Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS-CoV-2 şi prezenta multiple comorbidităţi.

Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Este a 11-a victimă după tragedie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici