Incendiul de la Maternitatea Giuleşti a fost stins, 11 copii au fost evacuaţi

Incendiul izbucnit în urma exploziei care s-a produs, luni, la Maternitatea Giuleşti din Capitală a fost stins după aproximativ jumătate de oră, iar 11 copii au fost evacuaţi din Secţia de Terapie Intensivă şi transportaţi la mai multe spitale pentru investigaţii.

53 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Maternitatea Giuleşti a fost stins, 11 copii au fost evacuaţi

Incendiul de la Maternitatea Giuleşti a fost stins, 11 copii au fost evacuaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Sitruaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că incendiul a fost stins.

Ea a adăugat că cei 11 copii evacuaţi au fost preluaţi de echipaje specializate şi transportaţi la mai multe spitale din capitală pentru investigaţii medicale.

Potrivit lui Onofrei, la prima evaluare, starea de sănătate a copiilor pare să fie bună, însă având în vedere că sunt copii născuţi cu probleme este necesară evaluarea amănunţită a lor.

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, a declarat că la faţa locului au fost trimişi şi 30 de jandarmi pentru securitatea zonei.

La faţa locului au fost trimise echipaje ale ISU Bucureşti, patru ambulanţe de pompieri SMURD, ambulanţe cu medic, fiind prezente şi echipaje ale Poliţiei Sectorului 6.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incendiul, semnalat la Secţia de Terapie Intensivă pentru nou-născuţi, a cuprins o suprafaţă de 20 - 30 de metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici