Încercare de mită nereuşită. Un bărbat prins băut la volan le-a oferit poliţiştilor 5.000 de lei ca să nu îi facă dosar

Poliţiştii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj au prins vineri în flagrant un bărbat de 41 ani din Craiova, după ce a oferit suma de 5.000 de lei unui echipaj de poliţie rutieră, pentru a nu i se întocmi actele de constatare a unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

310 afișări
Imaginea articolului Încercare de mită nereuşită. Un bărbat prins băut la volan le-a oferit poliţiştilor 5.000 de lei ca să nu îi facă dosar

În noaptea de joi spre vineri, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic, în Craiova, un bărbat care conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,74%o g/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, şoferul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. Acesta a fost dus la sediul Biroului Rutier Craiova, în vederea întocmirii unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul le-a oferit celor doi agenţi de poliţie suma de 5.000 de lei, pe care o avea asupra sa, pentru a nu-i fi intocmite documentele de constatare a infracţiunii.

Poliţiştii au refuzat banii şi au anunţat Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.

„Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 5.000 lei agenţilor de poliţie iar, în urma cercetărilor efectuate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă”, potrivit unui comunicat al DGA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici