Incident grav. Peste 200 de călători evacuaţi din trenul Bucureşti-Timişoara, după un incendiu la locomotivă | FOTO

Peste 200 de persoane au fost evacuate din trenul care circulă pe ruta Bucureşti - Timişoara, în urma unui incendiu care a izbucnit, duminică seara, la locomotiva garniturii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9954 afișări
Imaginea articolului Incident grav. Peste 200 de călători evacuaţi din trenul Bucureşti-Timişoara, după un incendiu la locomotivă | FOTO

Sursa FOTO: ISU Timiş

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit la locomotiva electrică a unui tren interregio care circulă pe ruta Bucureşti - Timişoara, în gara din localitatea Recaş.

Conform pompierilor, ard mocnit elementele combustibile ale compresorului principal al locomotivei.

În total, 200 de persoane au fost evacuate din tren, din care 170 au fost transportate cu altă garnitură la Timişoara. Celelalte 30 au refuzat transportul cu trenul, motiv pentru care vor ajunge la Timişoara cu maşini particulare.

În gara din Recaş au intervenit pentru stingerea incendiului opt pompieri cu mai multe autospeciale.

Alimentarea cu energie electrică a liniei de înaltă tensiune a fost întreruptă.

Taguri:
călător,
tren,
incendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici