Incident revoltător la metrou: un bărbat a fost reţinut după ce a agresat sexual o tânără

  • Bărbatul a fost depistat şi dus pentru audieri la sediul Poliţiei.
  • Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală.
6718 afișări
Imaginea articolului Incident revoltător la metrou: un bărbat a fost reţinut după ce a agresat sexual o tânără

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat sexual o tânără de 25 de ani, în pasajul unei staţii de metrou, a anunţat Poliţia Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii au reţinut vineri un bărbat de 35 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei tinere de 25 de ani, în timp ce se aflau în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1.

Tânăra a reclamat că, în 17 iulie, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou, un bărbat necunoscut a venit din spate, „i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou”.

Bărbatul a fost depistat şi dus pentru audieri la sediul Poliţiei.

Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici