Incident rutier uşor între maşinile conduse de Păcuraru şi Talpeş

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, şi senatorul Ioan Talpeş au avut, sâmbătă, în parcarea Hotelului Aro din Braşov, un incident rutier uşor, maşina ministrului liberal fiind zgâriată în partea din faţă, în zona siglei mărcii, de cea a senatorului.

1 afișare
Imaginea articolului Incident rutier uşor între maşinile conduse de Păcuraru şi Talpeş

Incident rutier uşor între maşinile conduse de Păcuraru şi Talpeş

Păcuraru şi Talpeş au fost implicaţi într-un un uşor incident rutier, în urma căruia maşina ministrului liberal s-a ales cu o zgârietură în partea din faţă.

Talpeş, aflat la volanul unui Touareg, a încercat să iasă cu spatele din parcarea hotelului în care liberalii au reuniuni de partid, moment în care a zgâriat maşina la volanul căreia se afla Paul Păcuraru, un Audi A6.

Păcuraru a spus că, deşi a claxonat de trei ori, nu a fost auzit de Talpeş în momentul în care acesta făcea manevrele pentru a ieşi din parcare. De asemenea, el a afirmat că Talpeş şi-a cerut scuze, după ce a constatat că nu este nimic grav, ci doar o mică zgârietură în partea din faţă a maşinii, în dreptul siglei mărcii.

Ironic, dar şi puţin confuz, Păcuraru s-a întrebat în faţa jurnaliştilor dacă ar fi cazul să declare la poliţie acest incident rutier, ţinând cont de evenimentele de la finele anului 2007 în care a fost implicat colegul său din Executiv, Ludovic Orban.

În cele din urmă, Păcuraru a mers la şedinţa de partid, fără să mai anunţe la poliţie incidentul.

"Am vrut să-l arunc în aer pe domnul Păcuraru. Haideţi să fim oameni serioşi! Am venit aici şi la un moment dat am vrut să ies, că mi-am dat seama că nu mai există niciun loc şi am încercat să dau în spate. Între timp şi domnia sa vroia să intre. Asta a fost tot. Dânsul a claxonat, a respectat toate regulile de circulaţie. Eu am mai auzit un claxon care era paralel cu al lui şi am crezut că acela claxonează. Şi ne-am împins puţin. Nu există absolut nicio zgârietură", a declarat Talpeş.

Aflând de la ziarişti că pe maşina lui Păcuraru se văd urmele incidentului, Talpeş a spus că, în temeiul legii, în 24 de ore, pentru că nu este accident grav, se va prezenta la poliţie.

Întrebat dacă a avut o altercaţie ulterioară incidentului cu ministrul liberal, Talpeş a spus: "Nu, dânsul este de o eleganţă totală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici