Incidente la Evaluare Naţională. Un profesor a pozat subiectele şi le-a postat pe un grup

Un profesor de la o şcoală generală din Târgu-Jiu este cercetat după ce luni ar fi fotografiat subiectele la Evaluarea Naţională şi le-a postat pe grupul de whatsapp al şcolii.

586 afișări
Imaginea articolului Incidente la Evaluare Naţională. Un profesor a pozat subiectele şi le-a postat pe un grup

Un gest banal atrage sancţiuni. Un profesor a pozat subiectele la Evaluarea Naţională şi le-a postat pe un grup

Incidentul a avut loc luni, când absolvenţii de gimnaziu au dat examenul la limba română.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii din Târgu-Jiu au fost sesizati de către un reprezentant al unei şcoli din oraş că un bărbat de 39 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, profesor, în timp ce se afla în comisia de supraveghere a examenului de evaluare ar fi fotografiat subiectele şi le-a postat pe grupul de comunicare Whatsapp al şcolii.

S-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii fac cercetări pentru abuz în serviciu.

Surse locale susţin că bărbatul este profesor la Şcoala Generală „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
profesor,
subiecte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici