India a refuzat aterizarea unui avion japonez care ar fi adus pături pentru refugiaţi ucraineni din România şi Polonia

India a respins permisiunea de aterizare pentru un avion militar japonez care transporta ajutor umanitar în România şi Polonia.

3690 afișări
Imaginea articolului India a refuzat aterizarea unui avion japonez care ar fi adus pături pentru refugiaţi ucraineni din România şi Polonia

India a refuzat aterizarea unui avion japonez care ar fi adus pături pentru refugiaţi ucraineni din România şi Polonia

India a refuzat permisiunea de aterizare a unei aeronave de transport tactice aparţinând Forţelor de Apărare Aeriană ale Japoniei, care ar fi trebuit să transporte ajutoare umanitare destinate Ucrainei, a declarat Sanae Takaichi, liderul politic al Partidului Liberal Democrat (LDP), principala formaţiune guvernamentală din Japonia.

Potrivit oficialului partidului, Tokyo plănuia să trimită avionul în India, unde ar fi trebui să încarce pături şi alte bunuri de bază, pentru a fi distribuite refugiaţilor de război ucraineni din România şi Polonia.

Ajutorul, a explicat Takaichi, a fost solicitat de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi.

Oficialul partidului a criticat deschis guvernul prim-ministrului Fumio Kishida, despre care el a spus că este responsabil pentru că nu a efectuat o „lucrare pregătitoare adecvată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici