INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt puternic în mai multe zone din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare conform căreia, de duminică de la ora 12:00 până luni la ora 02:00, vor avea loc precipitaţii şi intensificări ale vântului în mai multe zone din ţară.

3927 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt puternic în mai multe zone din ţară

INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt puternic în mai multe zone din ţară (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

În intervalul menţionat vor fi precipitaţii mixte în vestul, nordul şi centrul ţării şi ninsori în zona de munte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15-20 l/mp. Vântul se va intensifica în regiunile vestice, sudice şi centrale, cu viteze de 45...50 km/h şi izolat, în Dobrogea şi Lunca Dunării, peste 60 km/h.

La munte, mai ales în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, vitezele la rafală vor depăşi 70...80 km/h, viscolind zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici