Informaţii privind prezenţa în SUA a unuia dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, negate

Al treilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, ar fi în Statele Unite ale Americii, însă prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a declarat, marţi, că acest fapt nu se confirmă.

396 afișări
Imaginea articolului Informaţii privind prezenţa în SUA a unuia dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, negate

„În legătură cu cel de-al treilea inculpat din cazul Krainer, comunicăm faptul că nu a fost identificat în SUA”, spune Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ruginosu a precizat că până la acest moment nu s-a reuşit capturarea acestuia, dar în continuare se desfăşoară activităţi în vederea localizării acestuia.

În cazul celorlalţi doi suspecţi, prinşi în Regatul Unit al Marii Britanii, procedura extrădării este în desfăşurare, iar „durata acesteia poate fi şi de câteva luni”, potrivit procurorului.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu, în luna noiembrie. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici