Infotrafic: Ceaţă densă şi vizibilitate redusă pe drumuri din mai multe judeţe ale ţării

  • Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe mai multe artere din judeţele Constanţa, Călăraşi, Teleorman, Ialomiţa, Ilfov şi Cluj.
  • Pe alocuri vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.
100 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Ceaţă densă şi vizibilitate redusă pe drumuri din mai multe judeţe ale ţării

Infotrafic: Ceaţă densă şi vizibilitate redusă pe drumuri din mai multe judeţe ale ţării

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă dimineaţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Constanţa, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Cluj.

De asemenea, este semnalată ceaţă densă şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dar şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 64 (loc. Olteni, jud. Dâmboviţa) – 11 (Bucureşti).

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice, informează poliţiştii rutieri. Astfel, ei îi sfătuiesc pe şoferi să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiunii tehnice, şoferii trebuie să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici