Înghesuială pentru o promoţie la detergent. Sute de oameni, la magazinele din ţară - VIDEO

Sute de persoane s-au înghesuit, vineri dimineaţă, la supermarketuri din mai multe oraşe din ţară, pentru o promoţie la detergent, oamenii aşezându-se la coadă cu cel puţin două ore înainte de deschiderea magazinelor.

121 afișări
Imaginea articolului Înghesuială pentru o promoţie la detergent. Sute de oameni, la magazinele din ţară - VIDEO

Înghesuială pentru o promoţie la detergent. Sute de oameni, la magazinele din ţară (Imagine: Vava Marius Ionut/Arhiva Mediafax Foto)

Vaslui

Sub supravegherea poliţiştilor, jandarmilor şi a agenţilor de pază de la magazin, vasluienii s-au aşezat la rând cu cel puţin două ore înainte de deschiderea supermarketului pentru a fi siguri că vor beneficia de ofertă: 79,20 de lei pentru 24 de kilograme de detergent.

Pentru a ţine situaţia sub control şi a evita incidentele, agenţii de pază ai magazinului au permis intrarea în unitate a cel mult zece persoane în acelaşi timp, fiecare având dreptul la două pungi de detergent de câte şase kilograme, pe lângă care mai primeau gratuit două, cu aceeaşi cantitate.

"Este foarte avantajos, chiar dacă, la prima vedere, ai zice că nu ai ce face cu atâta detergent. Nu se strică, aşa că îl am pentru cel puţin un an. La vremurile pe care le trăim, pot să zic că este o investiţie bună", a declarat unul dintre vasluienii aflaţi la rând.

Dâmboviţa: Sute de persoane s-au călcat în picioare la magazine

Aproximativ 500 de dâmboviţeni s-au călcat în picioare la trei magazine din Târgovişte, Pucioasa şi Găeşti, pentru a beneficia de promoţia la detergent: 12 kilograme la preţul de 40 de lei

La Pucioasa a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru a calma spiritele, după ce înghesuiala a degenerat în scandal. Oamenii, odată intraţi în magazin, au început să îşi arunce pachete cu detergent, în timp ce unii dintre ei au căzut în busculada creată şi nu au mai apucat marfa.

"Este incredibil ce se întâmplă. Aici ne-a adus sărăcia, eu nu am mai apucat nimic. S-au călcat în picioare, a fost ceva de groază. Am fost şi la zahăr şi la ulei la promoţie", a spus o femeie.

La Târgovişte, peste 200 de persoane s-au înghesuit la aceeaşi promoţie, iar oamenii au fost calmaţi tot prin intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor.

"Am stat de la ora 4.00 la coadă ca să fiu sigură că apuc. Nu avem bani, aceasta este situaţia reală, nu ne mai ajungem de niciun fel", a declarat o femeie care a reuşit să cumpere detergent, după câteva ore de stat la coadă.

Acelaşi lanţ de magazine a avut promoţii, în ultimele săptămâni, şi la ulei şi zahăr, iar mii de persoane din mai multe oraşe au stat la cozi şi s-au călcat în picioare pentru a cumpăra aceste produse la preţ redus, în unele cazuri uşile magazinelor fiind distruse din cauza aglomeraţiei.

Oradea

Vineri dimineaţă, sute de orădeni s-au aşezat la coadă în faţa unui magazin deschis în urmă cu o zi, pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

"Ieri (joi - n.r.) s-a dat zahăr şi a fost şi mai multă lume. Am stat la rând cam două ore. Astăzi (vineri - n.r.) se dă detergent", a declarat unul dintre cumpărători.

În jurul orei 10.00, peste o sută de orădeni aşteptau la rând pentru a intra în magazin, în timp ce zeci de cumpărători erau înăuntru, la case.

Orădenii aşteptau să cumpere 12 kilograme de detergent, la un preţ de 40 de lei.

Joi, în ziua deschiderii, magazinul a fost luat cu asalt de sute de orădeni care au profitat de promoţia zilei - şase kilograme de zahăr la preţul de 15 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici