Îngrijitor de la Hipodromul Ploieşti, acuzat că a violat o fată venită să ia lecţii de echitaţie

Un bărbat de 44 de ani, angajat ca îngrijitor la Hipodromul din Ploieşti, este audiat luni de poliţişti, el fiind acuzat că duminică seară a violat o adolescentă de 15 ani, în incinta hipodromului, unde fata venise să ia lecţii de echitaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

445 afișări
Imaginea articolului Îngrijitor de la Hipodromul Ploieşti, acuzat că a violat o fată venită să ia lecţii de echitaţie

Îngrijitor de la Hipodromul Ploieşti, acuzat că a violat o fată venită să ia lecţii de echitaţie (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii de la Secţia 4 Ploieşti au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol pe numele unui bărbat de 44 de ani, angajat ca îngrijitor la Hipodromul din Ploieşti, acesta fiind acuzat că a agresat sexual o adolescentă de 15 ani.

Luni după-amiază, bărbatul se află la poliţie, unde este audiat.

Anchetatorii au fost sesizaţi, duminică seară, că o fată de 15 ani a fost violată în incinta hipodromului situat la marginea Ploieştiului. Tânăra a declarat că duminică a mers la hipodrom pentru a asista la cursele de cai, după care a rămas cu o prietenă în incinta hipodromului, pentru a lua lecţii de echitaţie.

Adolescenta spune că, după o perioadă, prietena sa a plecat, iar ea a rămas singură, moment în care a fost agresată sexual de îngrijitorul de la hipodrom. Examenul medico-legal la care a fost supusă fata confirmă faptul că aceasta a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici