Înmormântare cu scandal. Participanţii la înmormântarea unui bărbat cu COVID, în Teleorman, dispersaţi de luptători SEAS

  • Luptători SAS, poliţişti şi jandarmi au intervenit miercuri pentru dispersarea participanţilor la înmormântarea unui bărbat, diagnosticat în urmă cu 3 săptămâni cu Covid.
  • Sicriul cu trupul bărbatului a ajuns la locuinţa acestuia, deşi, conform procedurilor, trebuia dus direct la cimitir.
2297 afișări
Imaginea articolului Înmormântare cu scandal. Participanţii la înmormântarea unui bărbat cu COVID, în Teleorman, dispersaţi de luptători SEAS

Înmormântare cu scandal. Participanţii la înmormântarea unui bărbat cu COVID, în Teleorman, dispersaţi de luptători SEAS, poliţişti şi jandarmi

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii din Roşiorii de Vede au intervenit miercuri după-amiaza la o locuinţă din localitate, unde au observat mai multe autoturisme.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că mai multe persoane participau la înmormântarea unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid-19 şi care a fost internat iniţial la spitalul din localitate, iar în urma complicaţiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat.

Autorităţile locale nu au fost anunţate cu privire la decesul persoanei respective, susţin poliţiştii.

„Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar maşina a oprit la locuinţa decedatului”, a transmis Poliţia Teleorman.

Poliţiştii, împreună cu luptători SAS şi cu jandarmii au reuşit dispersarea cu rapiditate a oamenilor, iar maşina mortuară a fost escortă de poliţie până la cimitir.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante şi au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici