Înnorări accentuate şi ploi de scurtă durată. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

La noapte, în regiunile sud-vestice, înnorãrile vor fi temporar mai accentuate şi local se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice, transmite ANM.

891 afișări
Imaginea articolului Înnorări accentuate şi ploi de scurtă durată. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a nopţii probabilitatea de apariţie a ploilor slabe de scurtã duratã va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 9...11 grade.

Marţi

Temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala ploi de scurtã duratã, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 10...11 grade.

Miercuri

Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri pe parcursul zilei şi seara. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 11...12 grade.

Joi

Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai ridicatã pe parcursul zilei şi seara. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 23...24 de grade, iar minima de 11...12 grade.

ÎN ŢARĂ

La noapte, în regiunile sud-vestice, înnorãrile vor fi temporar mai accentuate şi local se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã. Punctiform cantitãţile de apã vor fi depãşi 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-vestul şi vestul ţãrii, dar mai ales la munte, în special la altitudini mari în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, unde la rafalã se vor atinge viteze de 65...75 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade.

Marţi

Vremea va fi în general instabilã. Înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în majoritatea zonelor. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor depãşi, pe arii restrânse 15...20 l/mp în sud-vestul, centrul şi nordul ţãrii şi izolat, mai ales în zona deluroasã şi montanã din Oltenia şi Banat, peste 30 l/mp. Punctiform va cãdea grindinã. Temporar vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70...80 km/h, dar şi în regiunile sudice şi centrale cu viteze în general între 45 şi 55 km/h. Temperaturile maxime, în scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest, nord-vest şi centru, se vor încadra, în general, între 16 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade.

Miercuri

Vremea se va menţine în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în cea mai mare parte a ţãrii. Pe spaţii mici cantitãţile de apã vor fi mai însemnate, în special la deal şi la munte, iar izolat va cãdea grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare la munte, mai ales pe creste, dar şi în regiunile sudice, estice şi centrale. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade.

Joi

Vremea va fi în continuare în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate şi pe arii relativ extinse se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi izolat va cãdea grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare la munte, în special pe creste, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 9 şi 13 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici