Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă: S-a intervenit la peste 900 de cazuri de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ifov transmit că sâmbătă, până la ora 17.00, s-a intervenit la 960 de cazuri în care au căzut copaci din cauza gheţii.

1295 afișări
Imaginea articolului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă: S-a intervenit la peste 900 de cazuri de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă: S-a intervenit la peste 900 de cazuri de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov

„Până la ora 17.00 au fost gestionate 960 de cazuri, 890 în Bucureşti şi 70 în Ilfov. Au fost peste 120 de auto avariate. În curs de soluţionare sunt 800 de solicitări”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului Penstru Situaţii de Urgenţă Bucureşti -Ifov.

Reprezentanţii MAI au precizat sâmbătă că sistemul RO-ALERT a fost folosit în Capitală pentru transmiterea unui mesaj către populaţie, pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apelare 112.

Mesajul transmis a fost următorul: "Pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apel 112, rugăm populaţia din Bucureşti şi Ilfov să evite apelurile repetate la 112 care vizează degajarea copacilor sau alte situaţii similare, cu excepţia celor cu victime sau care pun în pericol imediat viaţa. La acest moment personalul 112 şi cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situaţiilor de urgenţă, acordând prioritate urgenţelor majore".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici